U bent hier: Keuring - Service

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte
van onze meest recente
aanbiedingen!

Aanmelden

Keuringen volgens EN en NEN

Voorkom problemen en voldoe aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit:

 

EN 361 - 363 Keuring Valbeveiligingsmiddelen.

NEN 2484 - NEN-EN 1004 Keuring Ladders, Trappen en Rolsteigers

NEN 3140 Keuring Elektrische Arbeidsmiddelen.

Veilig werken                                                                      

Als werkgever is het volgens de wet uw taak er voor te zorgen dat uw werknemers veilig kunnen werken. Zo moet uw gereedschap en  installaties voldoen aan de verschillende NEN - EN normen. De NEN certificering moet uitgevoerd worden door een erkend gecertificeerd keurmeester.

Keuringsstickers
Uw gecertificeerde gereedschappen en hulpmiddelen krijgen keuringsstickers die vermelden tot wanneer de keuring geldig is. Ook ontvangt u een officieel N(EN) certificaat met alle vereiste en relevante gegevens en de uitgevoerde N(EN) keuring.

NEN certificaat electrisch gereedschap
Alle het gekeurde elektrische gereedschap krijgt een uniek en goed leesbaar identificatienummer. Dat nummer staat ook op het bijgeleverde certificaat vermeld. Om problemen te voorkomen wordt het unieke nummer in het elektrische gereedschap gegraveerd.

Als uw elektrische apparaten al eerder NEN-gekeurd zijn worden de reeds aangebrachte identificatienummers gebruikt. Met een keuringscertificaat bent u er zeker van dat uw machines veilig zijn. Een prettig idee voor u en uw personeel. Ook voorkomt het problemen met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen.

Keuringscertificaat
Ieder gekeurd apparaat krijgt dus een keuringscertificaat waarop in detail de bevindingen van de keurmeester genoteerd. Datum en handtekening ontbreken natuurlijk niet.

Keuringscertificaat
Hier vindt u de door ons behaalde certificaten.