Retourneren

Ons retourbeleid

 

Mocht het gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na ontvangst retour sturen (“herroepen”). U dient hiervoor het modelformulier dat u aantreft onderaan onze algemene voorwaarden mee te sturen.

Ook als u te veel heeft aangekocht, bijvoorbeeld bodem en/of contactlijm, doen wij niet moeilijk en kunt u deze retourneren. In dit geval is het meesturen van het herroepingsformulier niet nodig.

 

Indien mogelijk verzoeken wij u het produkt in de originele verpakking retour te zenden. Het dient in zo’n oorspronkelijk mogelijke staat en in onbeschadigde, werkende staat geretourneerd te worden. In geval van verbruiksartikelen (zoals bijvoorbeeld lijmen) dient de verpakking ongeopend te zijn. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

U kunt ook de artikelen in onze winkel retour brengen. Dit is op het adres: Leemstraat 4a te Roosendaal.

Na ontvangst door ons van het produkt zullen wij u een creditfactuur sturen voor het volledige aankoopbedrag.

 

Speciaal voor u bestelde of op maat gemaakte goederen (zoals bijvoorbeeld de EPDM-membranen) vallen buiten het herroepingsrecht. Zie ook artikel 10 van onze algemene voorwaarden.

 

Dedakgroothandel houdt zich aan de voorwaarden zoals gesteld door Webshop Keurmerk:

”De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.”

 

Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk